Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Design Blitz为SciFi VC位于加州旧金山的新办公室建立了一种紧密的设计语言。

Design Blitz为SciFi VC创建了一个设计,反映了公司对技术未来的总体使命和愿景。位于历史悠久的杰克逊广场中心,办公室创造了一个互动的空间,支持高水平的生产力和包容性,同时也带来了柔和的住宅质量和各种空间之间的无缝流动。

从主入口,一个清晰的视觉连接到工作区允许客人和潜在的投资者导航空间,显示一个复杂的,但欢迎的环境。墙壁、天花板和地板被拆除,以暴露现有的核心和外壳的自然原始材料,以展示一个经典、简约的外观。增加了新的步骤和可访问的坡道,以改善办公室之间的连接。

Design Blitz established a cohesive design language for the new offices of SciFi VC located in San Francisco, California.

Design Blitz created a design for SciFi VC that reflects the company’s overall mission and vision of the technological future. Located in the heart of historic Jackson Square, the office creates an interactive space that supports a high level of productivity and inclusiveness, while also bringing a soft, residential quality and seamless flow between various spaces.

From the main entrance, a clear visual connection to the workstations allows guest and potential investors to navigate the space, displaying a sophisticated, yet welcoming environment. Walls, ceiling, and flooring were removed to expose the natural raw materiality of the existing core and shell to showcase a classic, minimalistic, and sharp look. New steps and accessible ramp were added to improve the connectivity across the office.

Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 1 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
一个专门的,多功能的“客厅”被设计为员工和客人聚集,工作,社交和娱乐的空间。这个空间包括休息室、休息室和家庭式餐桌。合作式客厅区域也旨在鼓励互动,并允许从小型社交活动轻松过渡到大型演示。深灰色的入口框起了连接工作区和起居室的开口。

会议室采用了柔和复杂的中性色调和自然色调,作为建筑外部树木阴影的微妙背景。桌子和软座位的混合允许各种会议类型,从正式的演讲到休息室里更随意的讨论。

A dedicated, multi-functional “living room” was designed for staff and guests to gather, work, socialize, and play. This space encompasses the break area, lounge, and family-style dining table. The collaborative living room area was also designed to encourage interaction and allow for an easy transition from small social events to large presentations. Dark grey portals frame the openings connecting the workstation area to the living room.

Conference rooms utilize a soft and sophisticated palette of neutral colors and natural finishes that serve as a subtle backdrop to the shadows cast by the trees lining the building exterior. A mixture of tables and soft seating allows for a variety of meeting types, from formal pitches to more casual discussions in the lounge.

Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 2 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 3 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 4 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 5 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 6 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计
Mei Guo Jiu Jin Shan scifi Tou Zi Gong Si Xin Ban Gong Shi She Ji 7 - 美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计


发表评论

JoyLinkcnzz&51la for wordpress,cnzz for wordpress,51la for wordpress