Ao Di Li Guo Jia Tu Shu Guan Kuo Jian Fang An - 奥地利国家图书馆扩建方案
非常感谢设计方Prechteck将英文介绍和项目图片授权JoyLink发行。

Appreciation towards Prechteck for providing the following description:

Ao Di Li Guo Jia Tu Shu Guan Kuo Jian Fang An 1 - 奥地利国家图书馆扩建方案
the design proposal for the extension to the national library of Austria located at the Hofburg in

Vienna contains a number of cultural facilities, creative studios, a restaurant and shops.

straddling the border of a nearby park, the project is a continuous spiral form that houses its

1200sqm core exhibition hall and a smaller 600sqm multifunctional hall underground.

Ao Di Li Guo Jia Tu Shu Guan Kuo Jian Fang An 2 - 奥地利国家图书馆扩建方案
pulling up out of the urban landscape, the extension features a mosaic form of crystal-like

excisions along its body, allowing natural daylight to filter through to the interior. public

circulation on the street level is not damaged by the extension, which arches off the ground

to create a curvilinear roof garden on its roof. drop-off and fire emergency line is placed

under the arch, allowing cars to drive under the structure to access the main entrance.

Ao Di Li Guo Jia Tu Shu Guan Kuo Jian Fang An 3 - 奥地利国家图书馆扩建方案
all of the mentioned facilities are housed in one seamless structure, creating at each

point a different spatial experience towards the Hofburg and directs its visitors intuitively

to the foyer and into its programs.



发表评论

JoyLinkcnzz&51la for wordpress,cnzz for wordpress,51la for wordpress